Ingredients:
PEL PA DE PESSIC:
- 130gr. mantega
- 200gr. sucre morè
- 200gr. farina integral
- 170gr. pastanagues
- 50 gr. nous
- 2 ous
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 culleradeta de nou moscada en pols
- 3 culleradetes de llevat
- una mica de sal
PER LA COBERTURA:
- 200 gr. formatge cremós
- 50 gr. sucre glacé
- 3 cullerades de nata líquida
Preparació:
Fonem la mantega al microones amb la opció descongelar.
La aboquem en un bol i afegim la canyella, la nou moscada i la pastanaga que prèviament hem ratllat. Ho barregem bé i hi afegim el sucre morè i els dos ous batuts.
En un altre bol, tamisem la farina integral. Hi afegim el llevat, una mica de sal i les nous mòltes i ho barregem tot al primer bol.
(si es vol aconseguir un pa de pessic més flonjo, afegir-hi unes cullerades de llet a la barreja)
Posem una mica d'oli o farina en el motlle perquè no s'enganxi i hi avoquem la massa. Ho posem al forn -180º a la part de baix- que prèviament hem preescalfat uns 45 min. aproximadament.
Per la cobertura, barregem en un bol el formatge cremós, el sucre glacé i la nata líquida.
(mentre el pa de pessic s'acaba de fer guardem
la cobertura a la nevera perquè quedi més compacta)
Un cop hem retirat el pa de pessic del forn i l'hem deixat refredar, el cobrim amb la cobertura de formatge.
Bon profit!!!
Hola Berta! La Gloria i jo estem mirant el teu blog!!I la Gloria diu que primer provarà de fer el pastís de pastanaga!Ja et direm com ha sortit!
ResponEliminaUna abraçada!
Sandra i Gloria.