diumenge, 18 de març del 2012

Pastís de pastanaga


Ingredients:

PEL PA DE PESSIC:
- 130gr. mantega
- 200gr. sucre morè
- 200gr. farina integral
- 170gr. pastanagues
- 50 gr. nous
- 2 ous
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 culleradeta de nou moscada en pols
- 3 culleradetes de llevat
- una mica de sal

PER LA COBERTURA:
- 200 gr. formatge cremós
- 50 gr. sucre glacé
- 3 cullerades de nata líquida


Preparació:

Fonem la mantega al microones amb la opció descongelar. 
La aboquem en un bol i afegim la canyella, la nou moscada i la pastanaga que prèviament hem ratllat. Ho barregem bé i hi afegim el sucre morè i els dos ous batuts.


En un altre bol, tamisem la farina integral. Hi afegim el llevat, una mica de sal i les nous mòltes i ho barregem tot al primer bol.

 (si es vol aconseguir un pa de pessic més flonjo, afegir-hi unes cullerades de llet a la barreja)

Posem una mica d'oli o farina en el motlle perquè no s'enganxi i hi avoquem la massa. Ho posem al forn -180º a la part de baix- que prèviament hem preescalfat uns 45 min. aproximadament.





Per la cobertura, barregem en un bol el formatge cremós, el sucre glacé i la nata líquida. 

 (mentre el pa de pessic s'acaba de fer guardem 
la cobertura a la nevera perquè quedi més compacta)

Un cop hem retirat el pa de pessic del forn i l'hem deixat refredar, el cobrim amb la cobertura de formatge.

Bon profit!!! 


1 comentari:

  1. Hola Berta! La Gloria i jo estem mirant el teu blog!!I la Gloria diu que primer provarà de fer el pastís de pastanaga!Ja et direm com ha sortit!
    Una abraçada!
    Sandra i Gloria.

    ResponElimina