Aquest plat en realitat en són dos: uns espinacs a la crema veggie de
delícia que s’han ajuntat amb uns macarrons blancs, aquesta vegada de quinoa
per alleugerir-los però que també funcionen molt bé amb qualsevol tipus de
cereal blanc o integral.
A més, a mode cirereta del pastís al damunt de tot hi ha salsa de tomàquet
feta a casa i anous esmicolades. Cosa fina!
INGREDIENTS:
-
Blocs
de fulles d’espinacs congelats (4 – 5)
-
Batut
de soja (1 got)
-
Ceba
(1 mitjana)
-
Farina
(4 – 5 cullerades)
-
All
(dos grills)
-
Nou moscada
-
Oli
-
sal
PREPARACIÓ:
Posem els daus d’espinacs a bullir 4 minuts amb aigua amb sal i els
escorrem treient-ne l’accès d’aigua amb una forquilla.
En una altra olla bullim la pasta els minuts que ens indiquen al paquet.
Cosa fàcil.
Per fer la VEGGIEBEIXAMEL, primer torrem la farina a foc lent en una paella
antiadherent. Abocant, poc a poc, el batut de soja a mode de llet per a
lligar-la. És el moment d’afegir-hi també la ceba tallada a trocets ben petits
i l’all també ben finet.
No parem de remanar perquè de la nostra constància se’n esdevindrà o bé una
beixamel cremosa o una potinga amb grumolls. D’aquí i del polsim de nou
moscada. Si no te’n queda deixa-ho còrrer i fes beixamel un altre dia.
Només ens queda sumar-ho tot en la paella de la beixamel, primer els
espinacs i posteriorment els macarrons i voilà: ja teniu el plat a punt.
Que vagi de gust!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada