Ingredients:
- 2-3 pomes
- 3 ous
- 200 gr de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- 160 gr de sucre morè
- 80 ml de llet de civada
- 80 ml d'oli d'oliva
Preparació:
- Untem un motlle metàl·lic desmuntable amb una mica d'oli i espolsem unes cullerades de sucre morè ben escampades per tota la base.
- Pelem les pomes i les tallem en llesquetes de 1-2 de gruix i les col·loquem fent un espiral sobre la base que tenim amb l'oli i el sucre. Ho posem al forn (mode sobre i sota escalfat prèviament a 180ºC) durant 10 minuts.
- En un bol, aboquem els ous, l'oli i la llet de civada i ho remenem. En un altre el sucre, la farina i el llevat en pols també barrejats i unim les dues mescles.
- Traiem el motlle amb les pomes i aboquem la massa. Canviem el mode a només a sota del forn i ho deixem coure tot durant 25 minuts aproximadament. Abans de desemmotllar-lo, deixa'l refredar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada