dimecres, 1 de febrer del 2012

Croquetes de xampinyons

 

Ingredients:

- 500 gr. xampinyons
- 250 ml. llet
- 50 gr. farina
- 1 patata bullida
- 1 ou
- pa ratllat
- oli 
- sal
- pebre


Preparació:

Netegem i tallem els xampinyons a trossos ben petits.
Els saltejem en una paella amb oli. Ho salpebrem.
Baixem el foc i afegim poc a poc la llet, la farina i la patata bullida, prèviament aixafada, fins que quedi una massa compacta i ho deixem refredar.
Amb l'ajuda de dues culleres soperes donem forma a les croquetes i les arrebossem amb farina, ou i pa ratllat per aquest ordre.
Les fregim en una paella amb oli bullent.





 (Deixar la massa refredar abans de donar la forma)


 (és útil tenir un bol amb aigua calenta per netejar-se les mans mentre et pringues donant forma a les croquetes)


 (Surten aproximadament dotze unitats)



Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada