dimarts, 28 de febrer del 2012

Paella Vegetal


Ingredients:
- 400 gr. arròs
- 800 ml. brou vegetal
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 carxofes
- 4 mongetes
- 2 pastanagues
- mig carbassó
- 3 xampinyons grossos
- 1 tomàquet rallat
- oli d'oliva
- sal
- all i julivert
- cúrcuma

Preparació:
Posar 5 cullerades soperes d'oli d'oliva en una paella al foc. Afegir-hi el tomàquet ratllat, i un cop s'hagi començat a sofregir, posar-hi també la ceba tallada ben petita. Un cop aquesta s'hagi rossejat una mica, afegir-hi les pastanagues tallades a daus, i posteriorment les carxofes i les mongetes també tallades. Afegim el carbassó i els xampinyons tallats a daus i salem i  saltegem les verdures juntes fins que agafin color.


(Aquesta selecció de verdures és orientativa, s'hi poden afegir aquelles 
que més agradin o les que siguin de temporada)

Tirem l'arròs a la paella i el remenem un parell de minuts perquè agafi una mica de color. Evoquem el brou vegetal i un cop aquest comença a bullir, posem la paella 20 min. a la màxima potència i procurant que escalfi tan a dalt com a baix. 

Un cop hagin passat 15 min. empolvorem una mica d'all i julivert a la paella i una mica de cúrcuma. Finalment, després dels 5 minuts restants, apagarem el forn i deixarem reposar l'arròs uns 5 minuts més.


Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada