dimarts, 7 de febrer del 2012

Quiche de verdures


Ingredients:

- massa tipus brisa
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 2 cebes
- 100 gr. xampinyons
- 3 ous
- 175 ml. llet
- 30 gr. formatge parmesà
- 175 gr. formatge de cabra
- sal
- pebre
- farigola

Preparació:

Agafem la massa brisa i la col·loquem a un recipient rodó apte pel forn. 
Tallem les verdures i els xampinyons a daus petits i les saltajem en una paella. Les salpebrem i hi afegim una mica de farigola.
Mentrestant, preescalfem el forn a 220º.
En un bol a part, batem els ous, afegim la llet i poc a poc hi anem afegint el formatge parmesà i el formatge de cabra que haurem esmicolat prèviament.
Ho barrejem tot, ho evoquem sobre la massa i ho col·loquem al forn.
Finalment, coem la quiche uns 15 - 20 min. 


 (Hi ha moltes altres convinacions de farciments possibles. 
Aquesta és una de les que més m'agrada)


 (Altres versions utilitzen nata per a cuinar en comptes de llet. 
Queda bastant més pesada, segons el meu gust)

 (Per saltejar les verdures l'ordre és el següent: primer la ceba, un cop aquesta sigui transparent afegir-hi el pebrot, el carbassó i finalment l'alberginia)


Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. Hola Berta, sóc l'àvia Montserrat, i com que personalment no et puc veure gaire, ara potser et veuré en aquesta quiche de verdures que penso fer, que deu ser boníssima. Et felicito per la idea! (Potser l'Oriol també ens n'enviarà des de Moscou...)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies àvia!

      Espero que ens veiem en persona ben aviat, doncs! (més que esperar-ho, diria que la setmana que vé tindràs notícies fresques de les teves nétes...)

      Una abraçada!

      Elimina